DERS TANITIM ve UYGULAMA BİLGİLERİ

Dersin Adı Kodu Yarıyıl T+U+L (saat/hafta) Türü (Z / S) Yerel Kredi AKTS
Staj MYO 199 Bahar 00+00+00 Zorunlu 0 2
Akademik Birim: Kadir Has Meslek Yüksekokulu
Öğrenim Türü: Örgün eğitim
Ön Koşullar yok-
Öğrenim Dili: Türkçe
Dersin Düzeyi: Lisans
Dersin Koordinatörü: Canan MAMATİ
Dersin Amacı: Öğrencilerin öğrenim gördükleri meslek dalı ile ilgili almış oldukları teorik bilgileri uygulamaya koymalarını, iş yerlerindeki uygulamalar ile karşı karşıya gelmelerini sağlamak ve teorik bilgilere ek olarak deneyim kazanmalarını sağlamak.
Dersin İçeriği: Mesleki uygulamalar yapmak.
Dersin Öğrenme Çıktıları (ÖÇ):
  • 1- Okulda öğrendikleri bilgilerin uygulamalarını yapar.
  • 2- Mesleki eğitim alanında gelişimini sağlar.
  • 3- Çalışma ortamında üstleri ve altları ile iletişim kurabilir.
  • 4- Mesleğindeki uygulamaları iş projelerine uygun olarak yapabilir.
Dersin Öğrenme Yöntem ve Teknikleri GözlemAlan GezisiTakım/Grup ÇalışmasıRapor Hazırlama ve/veya SunmaUygulama-AlıştırmaSorun/Problem ÇözmeProje Tasarımı/Yönetimi


HAFTALIK PROGRAM

HaftaKonularÖn Hazırlık
1 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
2 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
3 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
4 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
5 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
6 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
7 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
8 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
9 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
10 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
11 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
12 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
13 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.
14 Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir. Öğrencinin programına ve çalıştığı kuruma göre haftalık olarak belirlenecektir.


ZORUNLU ve ÖNERİLEN OKUMALAR

-


DİĞER KAYNAKLAR

-


DEĞERLENDİRME SİSTEMİ

Yarıyıl İçi ÇalışmalarıSayıKatkı Payı (%)
Derse Özgü Staj 1 100
Total: 1 100


İŞ YÜKÜ HESAPLAMASI

EtkinliklerSayısıSüresi (saat)Toplam İş Yükü (saat)
Derse Özgü Staj6848
Toplam İş Yükü (saat):48


PROGRAM YETERLİLİKLERİ (PY) ve ÖĞRENME ÇIKTILARI (ÖÇ) İLİŞKİSİ

# PY1 PY2 PY3 PY4 PY5 PY6 PY7 PY8 PY9 PY10 PY11 PY12 PY13
OC1 3       3 3              
OC2           3 3            
OC3           3 3            
OC4 3 3 3 3 3 3 3